Kabel-Tv

 

 

Snabbt bredband & Skarp Tv-bild

Tekniken inom kabel-tv utvecklas och idag är det inte omöjligt att exempelvis ett bredband går att köra i hastigheter över 1000 megabit per sekund i ett uppgraderat Koax-nät. Du kan dessutom få en imponerande skarp HD-bild i din Tv. Kontakta oss för mer information.

En veteran inom kabel-tv

Yngves Elektronik har sedan 80-talet byggt och servat nät för kabel-tv runtom i Västsverige. Ifrån Sunne i Värmland till Bohuskusten i Göteborg – vi utför allt från kompletta installationer av huvudcentraler till färdigställande av nya fastighetsnät och basnät.

Koppling av kabel-tv

Operatörer & Egna nät

Vi är servicepartner åt de största kabel-tv operatörerna i Sverige. Vi sköter service på kabel-tv åt Comhem, Canal Digital och Sappa för större bostadsbolag som Vänersborgsbostäder, Uddevallahem och Valbohem.

Idag har vi egna nät för kabel-tv som vi äger och driver i Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Högsäter och Stigen.

Yngves Elektronik erbjuder dessutom jouravtal året om och hjälper dig om åskan skulle vara framme.

Nätverkskabel

Kabel-Tv Central

Vi underhåller och sköter om kunders egna kabel-tv centraler/
kabel-tv nät. Detta innebär allt från felsökning från lägenhet ut till fastighetsnät, till att uppdatera huvudcentraler till den senaste tekniken och programvara.

Funderar ni på att uppgradera er huvudcentral eller på att skaffa en egen central? Vi sköter all projektering från avtal med programbolagen till att installera och driftsätta.

Kabel-Tv central

Hotell TV

I Västsverige har vi flertalet större hotellkedjor som vi sköter service och underhåll på. Detta innebär att vi uppdaterar och underhåller hotellens huvudcentral samt ser över hotellets
antenn-nät och installerar tv-apparater i hotellrummen

Sjukhus / Institutioner / Anstalter

Yngves Elektronik utför även jobb mot sjukhus och olika institutioner. Vi utför arbeten åt sjukhus som Norra Älvsborgs Länssjukhus, Statens institutionsstyrelse (SIS) samt olika anstalter som fängelsen.

Kontakta oss för mer information
& prisuppgifter!

Vi är ett CANT-certifierat företag.
Läs mer om CANT-certifiering här.