Växellösningar

 

 

Dialect Unified – vår molnväxel

Vår växel har en garanterad driftsäkerhet på 99,9% och är en av marknadens absolut bästa. En driftsäker lösning som du kan lita på.

=
Logga in med mobilappen

Ge dina kunder lika bra service oavsett var du befinner dig. Logga enkelt in och ut ur växeln, sätt hänvisningar och vidarekoppla samtal. 

=
Öka företagets tillgänglighet

Säkerställ att någon alltid är tillgänglig för dina kunder. Skapa svarsgrupper för t.ex. försäljning eller kundtjänst och låt flera personer svara på samma nummer.

=
Tydliga besked till kunden

Sätt en hänvisning när du är ledig eller upptagen och meddela när du väntas vara tillbaka. Automatisk synkning mot din Outlook-kalender.

=
Samtalsgrupper med kö- och välkomstmeddelande

Skapa samtalsgrupper för t ex försäljning och kundtjänst och låt flera personer svara på samma nummer. Inkommande samtal styrs till samtliga telefoner i gruppen. Bygg på med köer, välkomstmeddelanden och nattsvar.

En man sitter i telefon växel

Med en garanterad driftsäkerhet på 99,9% är vår växel en av marknadens bästa.

Dialect Unified – En driftsäker lösning som du kan lita på.

=
Alltid fria samtal via växeln

Med Dialect Unified betalar du ett fast pris per månad för tjänsten – där alla vanligt förekommande samtal genom växeln ingår. Pålitligt, enkelt att budgetera och du kan självklart uttöka växellösningen när företaget växer.

=
Kalendersynk

Kalendersynkronisering är en synkronisering mellan en Microsoft Exchange®-kalender och Dialect Unified, vilket innebär att bokningar i kalendern resulterar i hänvisningar av telefonen. Med denna funktion hanteras hänvisningar och statusuppdateringar automatiskt. 

=
Hänvisningssystem

Förutom snabbknapparna finns även ett mer avancerat hänvisningssystem, där du kan specificera om du är på semester eller tjänsteresa och när du beräknas att vara tillbaka.

Kontakta oss för mer information
& prisuppgifter!