Om oss

   
Det här är vi

Företagets Historia

Det finns självklart olika anledningar till att vissa företag är mer framgångsrika än andra. Men helt klart har de minst en sak gemensamt – fokus på kunden! Redan när Yngve Naremark på 1950-talet startade företaget Yngves Radio och TV hade han kundens intressen och behov för ögonen. Synsättet följde naturligt med när Sten, Håkan, Rolf och Göte tog över service och verkstad och bildade Yngves Elektronik 1975. Genom åren som följde utvecklades vi tillsammans med våra kunder.

1989 var året då man flyttade från källarlokalen på Mariero till de helt nybyggda lokalerna på Onsjö som man fortfarande driver verksamheten från. Samtidigt i dessa tider fullständigt exploderade marknaden för kabel-TV. Från att varje villa och hyreshus haft sin egen antenn eller parabol blev det nu ett kabel-tv nätverk som utgick från central punkt. I slutet på 80-talet var Jan Stenbeck ett namn på mångas läppar. Plötsligt fanns det betydligt fler kanaler än TV1 och TV2. I dag distribuerar vi kabel-tv b.la via vår kabel-tv central på Onsjö via fiber nätet till Trollhättan och Vänersborg. Fiberinstallation och nybyggnation av fiber är idag vår främsta del på Yngves Elektronik.

Vi arbetar och har service på flera ledande aktörer på marknaden inom fiber och kabel-tv.
2011 överlämnar Sten och Göte stafettpinnen till Pär Olofsson (VD), Jan-Ove Petterson, Johan Emanuelsson samt Christian Karlsson. Precis som sina föregångare har de många år som anställda inom företaget.

Vi på Yngves Elektronik är stolta över att vara det personliga företaget som känner våra kunder väl och som snabbt hittar och löser problem. I en bransch som ständigt utvecklas är vi bara i början av vår resa, trots att vi har 40 års samlad kunskap och erfarenhet i bagaget.